.

.

КРАЛСКИ Костюм за Танц на Корема SMEELA, Комплект за Жени, Сутиен за Танц на Корема и Кръста, Шифоновые Танцови Поли, Професионален Дрешки, 3 бр.

КРАЛСКИ Костюм за Танц на Корема SMEELA, Комплект за Жени, Сутиен за Танц на Корема и Кръста, Шифоновые Танцови Поли, Професионален Дрешки, 3 бр.

Оценки на купувача:

BGN 1.00
Продукти
Налично за поръчка

Отличен за танца на корема, карнавального шоу, професионално представяне, селското стопанство и тМоже да се използва като комплект за танца на корема, сутиен и колан за корема танци, танцови облекла за жени, поли за танц на корема за жени, облекло за танци, женски костюм за танци, професионален костюм за изяви и т. ♥ Надеждно качество : Избор на висококачествени шифоновой тъкан, кристали, пайети и мъниста, фина работа, не ще бъде лесно да падне. ♥ Надеждно качество : Избор на висококачествени шифоновой тъкан, кристали, пайети и мъниста, фина работа, не ще бъде лесно да падне. ♥ Дизайн : Блестящи кристали и пайетки на поотделно сутиен и колан добре искрят, когато е осветен, като сте много привлекателна.Само ръчно пране. ♥ Перфектният комплект за танц на корема : включва сутиен, колан и шифоновую пола.Ръчна работа, а не масово производство.Ръчна работа, а не масово производство.Само ръчно пране.Бродирани мъниста четката правят вашите танцови движения е по-красив. ♥ Дизайн : Блестящи кристали и пайетки на поотделно сутиен и колан добре искрят, когато е осветен, като сте много привлекателна.Шифоновая пола за танц на корема с двустранно намаляване и еластичен модел на талията.Отличен за танца на корема, карнавального шоу, професионално представяне, селското стопанство и т. Може да се използва като женски облекла за танци, костюми за танци, костюми танцьори на корема, костюми танцьори на корема, костюм за танц на корема, карнавального облекло, карнавални костюми и т. ♥ Размер : Ние предлагаме 4 размера.Може да се използва като комплект за танца на корема, сутиен и колан за корема танци, танцови облекла за жени, поли за танц на корема за жени, облекло за танци, женски костюм за танци, професионален костюм за изяви и т.Шифоновая пола за танц на корема с двустранно намаляване и еластичен модел на талията.Можете да видите подробности на посочения по-долу описанието. Можете да го използвате като женски костюм за танци, костюми танцьори на корема, облекла за танц на корема за жени, танцови костюми за жени, карнавални костюми за жени, карнавального костюм, бразилски карнавального костюми, облекла за Хелоуин, празнично облекло и т.

Повече информация

Продукти в категория