.

.

Гуа Ша, Средства за грижа за лицето на Гуа Ша, Естествено Нефритовое Средство Гуаша за Микроциркулацията на лицето, Премахва Токсините, Предотвратява появата на бр?

Гуа Ша, Средства за грижа за лицето на Гуа Ша, Естествено Нефритовое Средство Гуаша за Микроциркулацията на лицето, Премахва Токсините, Предотвратява появата на бръчки, за СПА Акупунктурной терапия, Лечение на Граничната

Оценки на купувача:

BGN 3.00
Продукти
Налично за поръчка

Е здрава, много лесно за отглеждане, не съдържа статични смущения нефритови камък Гуа Ша може да се превърне в чудесен подарък.Много лесна поддръжка, не съдържа статични смущения. ♥ Идеалната форма на сърце : около 3,35 инча дължина, 1,97 инча, преносими и удобни. ♥ Гаранция : Удовлетворение на нуждите на клиентите е нашата основна цел.Ръчно изработени от технически съветници. ♥ Грижи за цялото тяло : Нашият соскабливающий масажен инструмент Gua Sha подходящ за различни части на тялото, може да свърши отлична работа в областта на шията, лицето, задната част на ръцете, китката, рамото и ходилата.Що се отнася до тялото, то може да се освободите от мускулното напрежение и скованост, да ви направи по-малко стрес, по-фокусиран, изглежда приличен, се чувствате енергични и здрави.Ръчно изработени от технически съветници.Инструмент Gua Sha е изработена от 100% естествен розов кварц.Нефритови камък гуаша-крехка продукт, моля, използвайте внимателно, за да се избегне падане на всеки твърд под.Ако по някаква причина не сте доволни от този продукт, ние незабавно ще ви предложим задоволително решение. ♥ Висококачествен натурален материал : Нашият масажен инструмент Gua Sha е изработена от 100% естествен розов кварц премиум-клас, който съдържа полезни минерали за красота на кожата и здравето на тялото, по-дебели и по-ефективен от традиционните бели дъски Gua Sha. ♥ Магията на Ориента : За грижа за лицето средство Гуа Ша може да се подобри микроциркулацията на кръвоносните съдове на лицето, за увеличаване на притока на кръв течности, може да се намали подпухналостта и морщинистость, той също така допринася за подтяжке и изглаждане на кожата.

Повече информация

Продукти в категория